Projecten

Primeur: Hanzestad Zwolle, eerste stad met een hanzetas.

De skyline van Zwolle vereeuwigd op een knalrode tas. De zogenaamde hanzetassen zijn ontwikkeld door Pacor.nl in samenwerking met fietsreisorganisatie HanzeTour.com. Morgen wordt de eerste tas, met de skyline van Zwolle onthuld. Dit gebeurt tijdens de Leveranciersdagen in Houten.

Hanzestad Zwolle, de hippe en historische hoofdstad van Overijssel, is de eerste Nederlandse Hanzestad die zich zo kan profileren met de knalrode tas. Niemand minder dan Maarten van Rossem vond het best een aardig idee om langs de Hanzesteden te fietsen en ondertussen iets te leren van de geschiedenis. 

Hanzetour.com, geïnspireerd door de Hanze, organiseert meerdaagse fietstochten van Hanzestad naar Hanzestad en volgt daarbij de historische handels- en waterroutes. Zo fiets je door de IJsselvallei langs oude Hanzesteden als Doesburg, Zutphen, Deventer, Hattem, Zwolle tot aan Kampen. Natuur, cultuur en architectuur. Want elke Hanzestad heeft zijn eigen karakter en een herkenbaar stadsgezicht. Zutphen heet niet voor niets de Torenstad, Kampen hee 3 enorme stadspoorten en de Kogge, en Zwolle herken je van verre dankzij de opmerkelijke vorm van Museum de Fundatie en de Sassenpoort. 

Bestellen

De Zwolse Hanzetassenlijn is vanaf 2 september te bestellen op HanzeTour.com. Wie een andere favoriete Hanzestad heeft, de stadsgezichten van de andere Hanzesteden staan straks bij voldoende belangstelling op diverse soorten en maten als praktische en prachtige (fiets)tassen. De Hanzestad Zwolle tassen zijn online te bestellen op hanzetour.com De overige Hanzestedentassen zijn binnenkort te koop bij het Tourist Info kantoor van de Hanzesteden. 

PR Campagne Sanitaire-Stop-Stress

Project HANZETOUR, meerdaagse fietsreizen van Hanzestad naar Hanzestad.

HANZETOUR PROMOFILM
HANZETOUR LANCERING HANZESTAD KAMPEN 31 OKTOBER 2019

DE STENTOR

Voor de fietsreisorganisatie Hanzetoer BV uit Uddel worden op dit moment naast een brand identity en boeking-platform ook marketing en communicatie middelen ontwikkeld. Conversie campagnes volgen nog, social media wordt al ingezet voor de soft launch.

HANZETOUR LANCERING HANZESTAD KAMPEN 31 OKTOBER 2019
Hanzetour.com
Hanzetour.com

https://www.instagram.com/hanzetour/

Project TOER, De Smaak van de Hanze.

proeflokaaltoer.nl

Voor de ADAS Groep uit Deventer is er in 2018 een nieuwe horeca-formule ontwikkeld.

UPDATE SEPT 2019 Inmiddels zijn er 2 zeer goed ontvangen restaurants geopend in de Hanzesteden Deventer en Zutphen en binnenkort volgt het eerste Hanze hotel. Restaurants in Zwolle en Kampen volgen in 2020.