HANZESTADTAS 2020

WORKSHOP 2019

HANZEMARCOM WORKSHOP 3 JUNI 2019.001
HANZEMARCOM WORKSHOP 3 JUNI 2019.001

Erfgoed Gelderland organiseerde een Symposium Storytelling en wij deden een Marketing Communicatie Workshop over dit onderwerp. Belangrijkste spreker was Hans Goedkoop | Interbellum van Andere Tijden die aardig wat Storytelling tips gaf. Tips die zo uit een marketingboek zouden kunnen komen.

NB Gaaf dat hoogleraar Dolly Verhoeven van organisator Erfgoed Gelderland, die zelf ook over marketing sprak in haar speech, deelnam aan onze workshop ‘Storytelling als strategisch instrument’.

Een workshop waar we de case van Hanze Horeca Concept Proeflokaal toer en de samenwerking met Michiel A J BussinkDeventer Koekwinkel , VVV DeventerHanzestedenSmb Adas als concreet voorbeeld van ons motto ‘SamenWerken aan HanzeHandel’ bespraken. #hanzementaliteit

Met dank aan de Radboud Universiteit Nijmegen en het Nederlands Openluchtmuseum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *